In 2020 viert de HRM Night met veel luister zijn 31ste editie. Meer dan ooit is dit de onmisbare afspraak voor de professionals van het human resources management in België. Geen enkel ander evenement kent al zo lang zo veel succes.

Welkom op de 31e editie van de HRM Night© in 2020!

Dankzij de partners verzamelt de HRM Night© elk jaar alle HR-professionals, maar we verwelkomen ook bedrijfsleiders die hebben begrepen hoe belangrijk people management is voor de groei van hun organisatie. Vorig jaar waren er meer dan 850 deelnemers!

Onze teams stellen alles in het werk om u in de beste omstandigheden te ontvangen. Samen met u ontdekken we die avond wie er zich een jaar lang HR Team, Young HR Leader en HR Manager van het Jaar mag noemen.

Zorg er vandaag nog voor dat u dit evenement niet hoeft te missen door uw tafel te reserveren en wees aanwezig bij het aanduiden van de beste HR-projecten van het jaar.

Terug op 2019!

De hamer is gevallen, de winnaars van de 30ste HRM Night zijn gekend.

Het palmares:

HR Manager of the Year© 2019 : Arnaud Delmarche (Groupe Wanty).

HR Team of the Year© 2019 : Audi Brussels

Young HR Leader of the Year© 2019 : Nathalie Lambrechts (D’Ieteren Auto)

Peoplesphere CEO of the Year© 2019 : Salvatore Curaba (EASI)

Proximus People Innovation Award 20189 : Belfius

Références Talent Acquisition Award 2019 : Armonea

Learning Award 2019 by Epsilon – prix du jury : Infrabel

Learning Award 2019 by Epsilon – prix du public : ALD Automotive

HOE DEELNEMEN?

Iedere HR-professional kan aan de HRM Night deelnemen op uitnodiging van een van de talrijke partners van dit evenement.

Reserveer uw tafel en neem contact op met Jean-Paul Erhard (jpe@peoplesphere.be) of +32(0)497/504 247

INSCHRIJVING

Welkom! We zijn zeer verheugd u te mogen verwelkomen op de 31st HRM Night©. Door u in te schrijven – vergeet zeker niet aan te geven welke partnerorganisatie u heeft uitgenodigd zodat we u het correcte tafelnummer kunnen doorgeven! – via ons registratieplatform, zal u kunnen genieten van een snelle toegang tot de HRM Night.

U zal voor het event een bar- en QR-code ontvangen die u zal toelaten om onmiddellijk aan een van onze digitale welkomdesks uw badge af te halen.
Dank voor uw medewerking.

PS: Na uw registratie zal de partner die u heeft uitgenodigd automatisch een e-mail ontvangen met een bevestiging van uw aanwezigheid.

Privacy Policy

12 + 14 =

PARTNERS

Gelegenheidsadres:

AUTOWORLD

Jubelpark 11, 1000 Brussel, Belgique

Website: www.autoworld.be

Autoworld is gevestigd in de exclusieve gebouwen van het Jubelpark, één van de prachtigste locaties uit onze architectonisch erfgoed (gebouwd in 1880, vertelt de geschiedenis van de auto van 1886 tot de jaren 1970).

Met zijn 250 prachtig bewaarde en gerestaureerde auto’s is het een van de meest indrukwekkende collecties van Europa.

Timing of Awards Ceremony:

18.30 – Opening – Welcome Cocktail – Blue Boulevard
19.45 – 31th HRM Night Gala Dinner start – Mezzanine
20.00 – Awards Ceremony – Young HR Leader of the Year© Award 
20.15 – Awards Ceremony – Learning & Development Award by Epsilon
21.00 – Awards Ceremony – HR Team of the Year© Award
21.15 – Awards Ceremony – Talent Acquisition Award
22.15 – Awards Ceremony – HR Manager of the Year© Award
22.45 – Desserts Buffet – Sweets Xperience & Champagne Bar

Beste,

Na uitvoerig overleg met onze laureaten, partners en stakeholders, kunnen we u de maatregelen meedelen die zijn gemaakt voor de organisatie van de 31e HRM Night ©, gepland voor 2 april.
Vandaag zijn we genoodzaakt de beslissing te nemen om deze 31e editie van HRM Night © te verdagen naar een later tijdstip.

De gezondheidssituatie van ons land en op het Europese continent plaatsen ons momenteel voor zeer interessante vragen ...
Welke positie moeten we innemen tegenover een ziekte die prioritair bestreden wordt met een aanbeveling tot het invoeren van een "sociale distantiëring", terwijl het hart van onze dagelijkse activiteiten bestaat uit het leggen van banden en het bundelen van krachten binnen onze bedrijven? Wordt zeker later besproken ...

Door onze jaarlijkse bijeenkomst uit te stellen, nemen we deel aan de strijd tegen de verspreiding van het virus. Prioriteit voor ieders gezondheid en veiligheid! We nemen onze verantwoordelijkheid.
De voorwaarden zijn immers momenteel niet vervuld om ten volle te kunnen genieten van een geweldige avond met uitwisseling van best practices en de erkenning van de talenten van het afgelopen jaar.

Zodra de situatie het opnieuw zou toelaten, zullen we U onze nieuwe datum meedelen om samen de winnaars van dit jaar 2020 te ontdekken en te vieren.

Nogmaals bedankt voor het vertrouwen!
Zorg goed voor jezelf, je naasten en degenen die in deze moeilijke tijd geïsoleerd zouden zijn.
En tot snel!

Jean-Paul ERHARD
Managing Partner